VÆRKSTED & EFTERMARKED

Værkstedet

 

En Citroën er en avanceret bil. Derfor stilles der store krav til de personer og det udstyr der er nødvendigt for at kunne servicere og vedligeholde den. Poul Rasmussen Bilcenter A/S er et Total Bilcenter, som udfører servicearbejde, auto-opretning, autolakering, reservedels- og tilbehørssalg, alt under samme tag. 

Vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer. 

Serviceværkstedet. 

Vores moderne værksted benytter sig af de nyeste Citroën special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil optimal sikkerhed og effektiv service. Serviceværkstedet er naturligvis tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj kontrolleres for at være 100% i orden. 

Kunde-/udlejningsbiler. 

Du behøver ikke at have problemer med at undvære din bil ved værkstedsbesøg hos os, da vi også har udlejningsvogne til fornuftige priser. Hvis du bestiller en udlejningsvogn samtidig med tidsbestilling til værkstedet, kan du altid være sikker på at være godt kørende i tiden hvor du må undvære din egen bil.

POUL RASMUSSEN BILCENTER, ÅRHUS A/S GRAHAM BELLS VEJ 15-17

Nous localiser

Calculer l'itinéraire