Forside

juridisk

 

Indhold
Denne side indeholder information om Citroëns produkter. Produkterne som er beskrevet på denne hjemmeside sælges kun i Danmark af autoriserede Citroën forhandlere.
Informationen som publiceres på hjemmesiden er gjort så fuldstændig som mulig. Men Automobiles Citroën og Citroën Danmark forbeholder sig retten til at ændre modeller, udstyr, specifikationer og tilgængeligheden af produkterne, når som helst og uden yderligere varsel.
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Citroën forhandlere. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr.
Der tages forbehold for tastefejl samt pris- og afgiftsændringer.

Prisinformation
Priser som vises på siden er vejledende, og inkl. leveringsomkostninger. Priserne er ikke forpligtende, vilkårene for køb og salg håndteres i den individuelle købskontrakt.

Copyright og ophavsret, varemærker og logomateriale
Alle rettigheder til materiale som er benyttet på siden tilhører Citroën, eller den part rettighederne eventuelt er overgivet til. For brug af materiale fra skal der foreligge en skriftlig tilladelse fra Citroën Danmark. Brug af materiale uden godkendelse tillades ikke. Du kan kun benytte information, tekst, bilder og grafik fra hjemmesiden til private, ikke-kommercielle formål.

Hyperlinks til eksterne hjemmesider
Siden kan indeholde links til andre hjemmesider, enten relateret til Citroën eller uafhængige hjemmesider. Automobiles Citroën og Citroën Danmark tager ikke ansvaret for indholdet på de eksterne hjemmesider.

Tilgang til informationen
For at sikre os at behandlingen af oplysninger hos os sker på en sikker måde, er det kun specielt godkendte personer hos Citroën som har tilgang til informationen du giver os.
Adgangen til information er sikret med adgangskontrol og password. Vi benytter os af avanceret teknologi for at forhindre at uvedkommende kommer ind i vores systemer.

Opdateringer
Automobiles Citroën og Citroën Danmark forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for denne side og opdatere disse vilkår når som helst. Du opfordres til at kontrollere vilkårene, når du besøger hjemmesiden.


Gunner Due Biler ApS Nordre Ringgade 1

Nous localiser

Calculer l'itinéraire