Nye biler

C3 Aircross

 

C3 AIRCROSS

RUMMELIG & ULTRAFLEKSIBEL
Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet.

Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter* takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde (2/3-1/3)*.

* Afhænger af udstyrsniveau.

ROBUST OG BESKYTTENDE DESIGN
Ny C3 Aircross indtager en helt ny stilling i dette segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj. Den udstråler robusthed og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag. Samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.

SUV fortsætter med Citroëns grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.

Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross. Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med Ny C3 og konceptbilen C-Aircross.

MAKS. BAGAGERUMVOLUMEN PÅ 520 LITER*
Du behøver ikke begrænse din bagage, da C3 Aircross har segmentets største bagagerum, hvortil adgangen er gjort let med en stor bagklap og lav læssekant. Bilens bagagerum på 410 liter kan forøges til 520 liter* på grund af dens forskydelige bænksæde. Når bagsæderne er nedfældede når den samlede lastkapacitet op på 1289 liter. Til det praktiske i hverdagen har C3 Aircross en aftagelig bagageskjuler, der kan monteres lodret bag bænkbagsædet med henblik på at transportere høje genstande. *Afhængig af udstyrsniveau.


A/S NIELS LINNEBÆK STENLØSE Støberivej 6

Nous localiser

Calculer l'itinéraire